HomeOost VlaanderenBrina
13 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vandecasteele Vanja

Hoe mooi geschreven…
Lieve Brina, ik heb je nooit ontmoet. Je had zeker en vast geen betere thuis kunnen hebben. Rust zacht prinses…💖
Sterkte Walter en Els x

Martine

Lieve Brina, wat een wondermooi en liefdevol leven heb je gehad bij jouw mensen. Ze gaan je missen… heel erg! Maar ze hebben ook mooie herinneringen en die zullen ze koesteren. En jou nooit vergeten… Het ga je goed daar aan de andere kant van de regenboogbrug 💖

Rita Jalon

Sterkte . Ze leeft verder in je hart , koester de mooie herinneringen. ❤️

Janssens Diane

Een kat moeten laten gaan is als afscheid moeten nemen van je kind, ik wens jullie veel sterkte toe en ik ben jullie ook dankbaar dat jullie deze poezen een mooi en gelukkig leven geven. Liefs Diane

Anja Viaene

Brina is een licht in jullie leven geweest dat nu verder schittert aan de hemel. Sterkte bij dit verlies.

Brigitte Ruelens

Rust zacht Brina. Walter en Els, veel sterkte met het verlies van jullie poezenkind. Jullie hebben alles uit de kast gehaald om Brina beter te laten worden. Laat het gevoel van verdriet en machteloosheid mettertijd wijzigen in dankbare herinneringen.

Lieve Wuyts

Veel sterkte 😿🌈💔

eline comeyne

heel veel sterkte, jullie hebben alles gedaan wat je kon voor haar…
rust zacht meisje
😥⭐

Van Meirhaeghe Nancy

Brina’tje je bent in een super warme liefdevolle thuis terecht gekomen ❤️
Blij dat ik jou al die jaren ook heb gekend ❤️ je bent een fonkelend sterretje aan de hemel nu.
Walter & Els koester al de mooie herinneringen… Heel veel sterkte 😓💖

Sonia en Kris

Als je fan bent van viervoeters welke zo’n plaats krijgen in je hart, hoop je stilletjes dat ze voor altijd bij je kunnen blijven – tegen beter weten in.
En plots is dat moment gekomen dat je dan toch – ondanks alle goede zorgen – je lieverdje moet afstaan. Dat moet verdomd véél pijn doen.

Kathy

Walter, ik wens je enorm veel sterkte toe met dit grote verlies. Jullie hebben gevochten als een leeuw. Deze lieve schat is je zeker enorm dankbaar voor alles wat je gedaan hebt, alle liefde die ze kreeg en het geluk om een warme thuis te hebben. Ze blijft verder leven in je hart, ze verlaten ons nooit echt helemaal. Koester de mooie herinneringen, ze zijn goud waard. Rust zacht lieverd.

Stien Smits

Heel aangrijpend bericht.Wat een mooi leven heeft Brina samen met jullie andere dieren gehad, en wat heeft ze jullie vreugde geschonken, heel veel,sterkte met het afscheid van jullie geliefde Brina, rustzacht mooie poezel

Irmgard

Prachtig wat zijn prachtige mensen. zijn jullie ook bewust dat wij en dieren op een keer te gaan naar moeder aarde ze noemen het reïncarnatie .We komen naar de aarde en gaan weer terug. We hebben moeten leren van daar we bij een vrouw onze geestelijk lichaam bij de vrouw in treed en de vrouw doet de rest zoals eten en maak daar een aardse lichaam door. Wij vergeten op aarde dat wij al op deze planeet zijn geweest. Maar wij zijn er niet meer bewust van en leren wij weer van onze nieuwe ouders te houden en begin je… Lees verder »

12928246_1064147826982551_6850039695823336839_n.jpg